17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Accident mortal la Scoreiu. Mai multe persoane sunt rănite

Știri din Județ

Două persoane au decedat și alte trei sunt grav rănite după ce un accident rutier s-a produs în această dimineață pe DN 1, în localitatea Scoreiu, în apropierea intersecției cu DN 7C.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri se pare că șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Alba și care circula spre Brașov, pe fondul stării de oboseală, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocamion al unei firme din Sibiu.

Din păcate șoferul și încă o persoană din autoturism au decedat, iar celelalte două persoane din aceeași mașină, au fost rănite și primesc îngrijiri medicale.

Traficul rutier s-a reluat, pe ambele sensuri.

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at

„ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare pe DN1, sensul giratoriu din zona localității Scoreiu, la un accident rutier produs între un autoturism și un autocamion.
S-a intervenit pentru descarcerarea a două persoane (un bărbat găsit decedat și o femeie, în stare de inconștiență). Femeia este în stop cardio-respirator și echipajul SMURD îi aplică manevrele de resuscitare.
Alte două persoane de sex masculin cu multiple traumatisme primesc îngrijiri medicale. La fața locului intervin în sprijin și două ambulanțe SAJ. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri