Candidatul Partidului Verde, Iulian Topliceanu înscris în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu (CP)

Reprezentanții Partidului Verde au transmis către Sibiu Independent un comunicat de presă cu privire la Iulian Topliceanu, candidatul Partidului Verde pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu și lista de consilieri pentru Consiliul Județean Sibiu, care au fost validate ieri, 18 august 2020, de către Biroul Electoral Județean.

Vreau să mulțumesc tuturor concetățenilor pentru semnături și pentru sprijin, colegilor pentru efortul de a îndeplini acest prim pas al procesului electoral. Împreuna cu cetatenii judetului Sibiu trebuie să regăsim, să regândim și să punem în valoare identitatea comunităților și a zonelor specifice județului Sibiu. Este unul dintre cele mai importante proiecte pe care vreau să-l finalizez în anii de mandat, să dau șansa tuturor comunităților să creeze microeconomii circulare sustenabile ca răspuns la actuala criză socio-economică pe termen scurt și mediu și pentru o dezvolatare durabilă. Viitorul trebuie să fie Verde!” a transmis Iulian Topliceanu, candidatul Partidului Verde pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *