spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Candidatul Partidului Verde, Iulian Topliceanu înscris în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu (CP)

Știri din Județ

Reprezentanții Partidului Verde au transmis către Sibiu Independent un comunicat de presă cu privire la Iulian Topliceanu, candidatul Partidului Verde pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu și lista de consilieri pentru Consiliul Județean Sibiu, care au fost validate ieri, 18 august 2020, de către Biroul Electoral Județean.

Vreau să mulțumesc tuturor concetățenilor pentru semnături și pentru sprijin, colegilor pentru efortul de a îndeplini acest prim pas al procesului electoral. Împreuna cu cetatenii judetului Sibiu trebuie să regăsim, să regândim și să punem în valoare identitatea comunităților și a zonelor specifice județului Sibiu. Este unul dintre cele mai importante proiecte pe care vreau să-l finalizez în anii de mandat, să dau șansa tuturor comunităților să creeze microeconomii circulare sustenabile ca răspuns la actuala criză socio-economică pe termen scurt și mediu și pentru o dezvolatare durabilă. Viitorul trebuie să fie Verde!” a transmis Iulian Topliceanu, candidatul Partidului Verde pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda