Absolventă de top la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” se mândrește cu Lavinia- Adelina Popescu, proaspăt absolventă din cadrul Academiei, care a reușit performața să obțină media cea mai mare dintre cadeții școlarizați pentru Ministerul de Justiție, specialitatea militară Finanțe-contabilitate.

Publicitate

Lavinia-Adelina Popescu a absolvit Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu cu media generală 9,39, fiind prima dintre cadeții școlarizați pentru Ministerul de Justiție, specialitatea militară Finanțe-contabilitate. Avându-l ca exemplu pe fratele său, decizia de a urma acest drum a fost ușor de luat, el fiind cel care a inspirat-o și îndrumat-o spre cariera miltară.

Tânăra se descrie a fi o fire optimistă, competitivă și luptătoare, care prin ambiție și mult timp dedicat studiului a reușit să își îndeplinească obiectivele.


În academie am avut parte de experiențe de neuitat. Cele mai frumoase momente au fost cele petrecute în taberele de instrucție, unde am învățat ce înseamnă camaraderia și spiritul de echipă. De asemenea, am participat în cadrul programului Erasmus și mobilități în Slovacia și Suedia, unde am avut ocazia să vizitez locuri noi, să cunosc oameni din culturi diferite cât și, cel mai important, să-mi îmbunătățesc aptitudinile lingvistice. Acum, la sfârșitul celor trei ani, pot spune, că am reușit să mă autodepășesc și să-mi demonstrez, în primul rând mie, că orice vis poate deveni realitate”, ne-a mărturisit Lavinia.

Lavinia-Adelina Popescu

sursa foto/text: facebook

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *