spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Cosmin Balcu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu: De la salvarea oamenilor şi bunurilor din incendii, inundaţii şi accidente, la Administraţia judeţului Sibiu (CP)

Știri din Județ

ALDE Sibiu, într-un comunicat de presă transmis către mass media, îl aduce în atenția sibienilor pe candidatul la președenția Consiliului Județean – Cosmin Balcu, un om a cărui scop, de-a lungul timpului, a fost siguranța celor aflați în pericol.

Timp de 12 ani, Laurenţiu Cosmin Balcu a condus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu. Acţiunile coordonate în teren alături de salvatori au inclus incendii, inundaţii sau accidente. Unele acţiuni au fost extrem de dificile şi doar datorită unei coordonări eficiente, vieţile oamenilor şi bunurile au fost salvate.

Au fost uneori acţiuni de zile și nopți întregi, acţiuni grele care au necesitat prezenţa mea în teren alături de colegi pentru a coordona salvarea. Acum am ajuns în postura de candidat la administrarea judeţului Sibiu. Sunt sigur că experienţa acumulată în teren în tot judeţul Sibiu o pot oferi pentru binele cetăţenilor” a declarat Balcu.

Balcu  e
Cosmin Balcu
Cosmin Balcu
Cosmin Balcu

Acum doi ani, comunele Cristian, Gura Râului, Orlat erau inundate. „Mi-am luat echipamentul şi cizmele şi am fost alături de oameni acolo, la faţa locului. În timp ce alţii treceau doar în vizită, noi munceam să salvăm bunuri şi vieţi” îşi aminteşte Balcu.

Acum, mulţi dintre oamenii a căror bunuri sau vieţi le-a salvat în tot judeţul, alături de colegii săi, îl sprijină în demersul său politic. „Vreau să aduc o schimbare de substanţă la conducerea judeţului. Sunt omul faptelor, mai puţin al vorbelor. Ştiu cum funcţionează administraţia judeţeană şi cred că pot aduce schimbarea mult dorită, prin eficientizarea acţiunilor şi proiectelor” spune Balcu.

A primit sute de mulţumiri trimise de oamenii din judeţ în decursul anilor. Oameni, care fără o intervenţie promptă, acum aveau altă soartă. Oameni, care acum şi-au adus aminte de „salvatorul” Laurenţiu Cosmin Balcu şi cred că el este soluţia pentru judeţul Sibiu. „Mi s-a cerut să mă implic. Recunosc că nu m-am gândit la politică acum doi ani când diguiam alături de colegi la inundaţii. Dar mă gândeam şi atunci că politicul de la conducerea judeţului ar trebui să ia măsuri pro-active, ca astfel de evenimente să fie evitate. Multe puteau fi evitate, dacă se făceau proiecte şi se aplicau din timp. Asta vreau să aduc la Consiliul Judeţean: gândirea pro-activă, deschisă pentru nevoile oamenilor, nu ale unei clientele de partid. Pentru mine asta înseamnă un conducător de Consiliu Judeţean. Să fie prezent pe teren, în judeţ, să identifice nevoile reale ale oamenilor şi să ia măsuri rapide şi eficiente”, explică Cosmin Balcu.

Cosmin Balcu doreşte să aducă Consiliul Judeţean mai aproape de cetăţeni: „Oamenii vor vedea că o administraţie eficientă se face prin apropierea de cetăţeni. Eficienţa instituţiei şi nu tărăgănarea rezolvării problemelor sub masca birocraţiei este cheia!”

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor