8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

5 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare reținute de polițiștii sibieni

Știri din Județ

În perioada 21 – 23 august 2020, în baza unui plan de acţiune propriu, poliţiştii sibieni au desfăşurat multiple activităţi specifice de prevenire și combatere a fenomenului infracțional, pe raza întregului judeţ.

111 polițiști cu atribuții pe linie de ordine publică şi poliție rutieră au desfășurat, la nivelul întregului județ, o multitudine de activităţi operative, majoritatea în interesul prevenirii prevenirea activităţilor infracţionale, asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum și de siguranță rutieră în mediul urban și rural, protejării fondului forestier național și, nu în ultimul rând, stopării transporturilor ilicite de material lemnos pe drumurile publice și combaterii infracționalității la regimul silvic.

Activităţile în aceste domenii s-au concretizat prin controalele efectuate la 54 societăţi comerciale şi prin verificarea a peste 380 de autovehicule. De asemenea, au fost legitimate 607 persoane.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale în valoare de aprox. 50.000 de lei și constatate 8 infracțiuni, din care 6 la regimul rutier, una la regimul silvic și una de altă natură. 

Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 5 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare. 

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la „sănătatea” respectării legalităţii în toate domeniile, comiterea de fapte ilicite putând fi păguboasă din punct de vedere contravenţional, iar din punct de vedere penal astfel de fapte putând însemna atentate la propria libertate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș