4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Alegeri la Comitetul Teritorial Olt-Jiu al Asociației Române a Apei

Știri din Județ

Directorul general al Apă Canal Sibiu S.A., ing. Vasile Maier, a fost reales vineri, 21 august, pentru un al doilea mandat în funcția de președinte al Comitetului Teritorial Olt-Jiu, unul dintre cele șase comitete teritoriale din cadrul Asociației Române a Apei (ARA). Din acest comitet fac parte 11 dintre cei 43 de Operatori regionali membri ARA.


Asociația Română a Apei este cea mai importantă asociație profesională din țară, reunind interesele operatorilor în domeniul serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare. Din această asociație fac parte operatori regionali ale căror servicii acoperă aproximativ 90% din piața serviciilor specifice, experți individuali și furnizori de echipamente materiale și tehnologii ce contribuie la funcționarea sistemelor de captare, tratare, transport, distribuție și epurare a apei.


În cadrul acestei structuri sunt dezbătute probleme curente ale operatorilor printre care se numără implementarea proiectelor cu finanțare europeană, armonizarea cadrului legislativ la directivele europene, soluții privind eficientizarea serviciilor oferite populației etc.

”Este o onoare atât pentru Apă Canal Sibiu S.A. cât și pentru Municipiul Sibiu să dețină această funcție, o recunoaștere a calității Operatorului Regional Apă Canal Sibiu, care nu ar fi reușit să performeze fără sprijinul continuu dat de către Primăria Municipiului Sibiu, atât prin alocarea constantă de fonduri pentru infrastructura de apă și canalizare de pe raza Municipiului cât și prin adoptarea unor politici de management modern , adecvate necesităților societății.” declară domnul Vasile Maier, directorul general al Apă Canal Sibiu S.A.


Această politică de colaborare și sprijin intre Primaria Municipiului Sibiu si Apa Canal Sibiu SA a fost inițiată în urmă cu 20 de ani , continuată cu succes și îmbunătățită de către actuala conducere a Primăriei Municipului Sibiu , avand ca scop furnizarea unor servicii de calitate membrilor comunitatii sibiene.


”Este un al doilea mandat acordat sibienilor de catre colegii din tara. În primul am fost unul dintre liderii reformatori ai Asociației, având mereu idei progresiste în ceea ce privește activitatea de apă și canalizare. Vom avea prilejul ca și în următorii trei ani să ne afirmăm poziția de top pe piața operatorilor regionali in domeniul apă canal.
Comitetul Teritorial Olt-Jiu este singurul ce reunește operatori regionali cu o arie diversificată de regiuni geografice astfel că, între membrii noștri se numără operatori din județele Harghita, Covasna și Hunedoara, Brașov, Sibiu, precum și județe de dincolo de arcul carpatic: Vâlcea, Dolj și până în Mehedinți.


Această diversitate este o provocare continuă în ceea ce privește problemele și situațiile concrete cu care se confruntă operatorii dar și prilej de a găsi soluții comune, bazându-ne pe o comunicare reală între membrii Comitetului și pe un management deschis, în continuă adaptare.


Poate că acesta este unul dintre motivele pentru care membrii Comitetului Teritorial al Asociației au decis continuarea colaborării începute în urmă cu trei ani.” – Vasile Maier, director Apă Canal Sibiu S.A.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș