spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

ŞELIMBĂR: Primarul Grecu renunţă la Primărie!

Știri din Județ

Publicitate

În această seară, Marius Grecu, primarul în funcţie al comunei Şelimbăr a anunţat pe Facebook că renunţă la clădirea Primăriei… în favoarea şcolii. Primarul a explicat decizia pentru a face suficiente clase pentru copii să poată învăţa în contextul actualei pandemii. Primăria se va muta în clădirea Căminului Cultural. Primarul prognozează că de la 1 noiembrie clădirea primăriei va deveni funcţională a doua clădire a şcolii din localitate.

„Dragi locuitori ai comunei Șelimbăr,

Cu gandul la copiii ce vor începe noul an școlar în contextul pandemiei SARS-COV2 și luând în calcul respectarea măsurilor de distanțare dispuse de autorități conform cărora fiecare elev ar trebui să beneficieze de un spațiu suplimentar de siguranță, AM DECIS:
– Mutarea sediului administrativ al Primariei Comunei Șelimbăr în clădirea căminului cultural din centrul comunei;
– Cedarea actualului sediu al Primariei Comunei Șelimbăr Școlii Generale “Mihai Viteazu” începând cu 1 noiembrie 2020. Propun acest termen pentru a putea fi efectuate lucrările necesare de transformare a actualului sediu în spații adecvate desfășurarii orelor de curs, conform normativelor în vigoare.
In acest sens, voi înainta un proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru ședința din 31.08.2020.

Analizăm de foarte multă vreme mutarea sediului administrativ al primăriei, proces care de altfel este unul foarte complex. Am luat în calcul și opțiunea de a închiria un spațiu existent, dar și varianta de a închiria o construcție modulară. Ambele opțiuni s-au dovedit a fi extrem de costisitoare din punct de vedere financiar. În aceste condiții soluția optimă este relocarea primariei în clădirea căminului cultural din centrul localității, acest spațiu aparținând domeniului public al comunei Șelimbăr. Este o soluție temporară, până la construirea noului sediu al Primăriei.

Al vostru primar,
Marius Grecu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…