spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

A murit unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Dr. Gheorghe Nandriș, un cunoscut și apreciat doctor sibian a trecut la cele veșnice acum 5 zile, fiind internat la spital în urma infectării cu coronavirus.

De meserie medic primar cardiolog, doctor în ştiinţe medicale, dar și cercetător ştiinţific, acesta a condus cu o forță incredibilă timp de 12 ani secția de cardiologie din cadrul Spitalului Județean Sibiu.

Printre multele realizări în domeniul medicinei, trebuie subliniat faptul că acesta a fost directorul Spitalului Clinic Județean Sibiu între anii 1977-1988.

Conform HotNews.ro Dr. Gheorghe Nandriș este cel care s-a zbătut să reorganizeze Serviciul de Urgențe în formula în care funcționează și în ziua de astăzi sub forma UPU.

Datorită voinței sale cu care a reușit să transforme și să imbunătățească medicina românească, de la proceduri și până la dotări de ultimă generație, Dr. Gheorghe Nandriș a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sanitar în grad de cavaler”, iar în 2011 a primit Premiul de Excelenţă al Societăţii Române de Cardiologie pentru întreaga sa activitate .

Renumitul doctor avea 86 de ani și suferea de mai multe boli: FIA, HTA, infarct miocardic vechi, stimulator cardiac.

FOTO: HotNews.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda