10.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Zeci de mesaje de condoleanțe pentru Andi, tânărul decedat la Vurpăr

Știri din Județ

Vezi la finalul articolului câteva date despre tânărul decedat într-un accident de muncă la Vurpăr.

Un bărbat ce efectua lucrări la o rețea de canalizare din Vurpăr a fost surprins și îngropat de un mal de pământ. Pompierii sibieni au început o cursă contracronometru pentru a-i salva viața.

Pentru extragerea victimei se acționează cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD cu medic.

Din nefericire, bărbatul a fost extras decedat de sub malul de pământ.

Lucrările la canalizare se realizau pe strada Cimitirului din Vurpăr.

Conform surselor Sibiu Independent, bărbatul se numește Fogoroșiu Iosif Andrei și are 30 de ani.

Andrei locuia în Șelimbăr și provenea dintr-o familie de neoprotestanți. Acesta era căsătorit de aproximativ trei ani. Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet asupra familia sale dar și pentru cei care-l cunoșteau. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina sa personală de Facebook.

“Întotdeauna o fire plina de viata, impaciuitor si iubitor de oameni: te-am admirat tot timpul.Ai fost un om cu o vointa de fier, urcai muntele cu voinicie, erai mereu omul cu care imi placea sa joc in echipa fotbal pentru ca in tot ce faceai puneai inima.. Acum.. o bucata de pamant te-a rapus si Dumnezeu ti-a luat usor greul si te-a luat langa El… Da m-ai facut sa inteleg ca nu sunt decat un fir uscat de iarba si ca viata asta nu e decat o vapaie de paie.. Imi va fi dor de tine enorm Andi Fogo si nu pot sa cred ca ai plecat! Eu sunt aici acum, voi plange si ma voi tangui dar va veni vremea cand te voi strange din nou in brate!” se arată într-o postare Facebook a unui apropiat

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace Andi Fogo! Nu-mi vine sa cred ca ai plecat asa de repede de acest pamant! Dumnezeu sa intareasca familia in acesta grea incercare! 😭😭” a scris alt apropiat de-al lui Andrei

FOTO Facebook profil public

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri