spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Povestea fotografiei ce a șocat opinia publică

Știri din Județ

Publicitate

Ziarul Sibiu Independent a publicat ieri o fotografie în care se poate observa un cal căzut la pământ, fiind înhămat la o căruță.

Fotografia a oripilat opinia publică, strângând în doar câteva ore peste 500 de like-uri, 150 de comentarii și 1000 de distribuiri.

Din primele informații se pare că animalul a fost supus unor sarcini grele și multiple, realizându-se mai multe transporturi de fier vechi pe ruta Rusciori – Sibiu. Căruțașul a scăpat fără nici o amendă.

În urma efortului depus, calul s-a prăbușit la pământ și a murit.

„Poliția Locală a notificat DSV și s-a deplasat la fața locului. Agenții au constatat că animalul a murit și au solicitat serviciile unei firme specializate pentru a îndepărta calul de pe domeniul public. Nu a fost aplicată nicio amendă. ” au declarat reprezentanții Primăriei Sibiu

Conform Codului Rutier, Art. 71 alineatul 1, căruță nu avea drept de circulație prin orașul Sibiu.

(1) Sunt interzise accesul şi deplasarea vehiculelor cu tracţiune animală, a maşinilor şi utilajelor autopropulsate utilizate în lucrări de construcţii, agricole şi forestiere, a animalelor de povară, de tracţiune sau de călărie, precum şi a animalelor izolate sau în turmă pe drumurile naţionale, în municipii şi pe drumurile la începutul cărora există indicatoare de interzicere a accesului.

Publicitate

14 COMENTARII

  1. Cum e posibil ca aceea persoana care a maltratat acest cal pina la epuizare sa nu primeasca nici macar amenda?In ce tara traim!Rusine organelor de ordine care incurajeaza asemenea acte de cruzime!!

  2. Parca acum cateva zile s-a infiintat printr-o ordonanta de urgenta politia animalelor?! Si de ce ce nu s-a aplicat o amenda sau o pedeapsa in cazul bestiei pe 2 picioare care a maltratat bietul calut?

  3. Să de-a Dumnezeu așa sa pățească acel om ce a chinuit acel suflet de animal . Sa îl chinuiască Dumnezeu până moare. Așa merita ,acel om în viața lui de ignorant o sa mai omoare animale și chiar persoane.ptr așa specimene nici o milă.

  4. HE SHOULD BE SHOT And he still looks on and there is no sign of pity or concern in his face more looks like the horse is a bloody nuisance collapsing when he needs it to work IF HE FED AND WATERED AND RESTED THE HORSE HE WOULD GET MORE WORK FROM HIM BUT LIKE A USELESS BRAINLESS HUMAN BEING THE HORSE WILL DIE PREMATURELY AND HE WILL HAVE PAY FOR ANOTHER ANYONE WITH INTELLIGENCE CAN FIGURE THAT OUT BUT NOT THE NUMB SKULLK IN THE PHOTO HANGING OVER THE CART I HOPE THE HORSE HAS NOT DIED AND MAYBE SOMEONE CAN RESCUE IT AND AT THE SAME TIME GIVE THE OWNER A BLOODY HEAD AND NOSE FROM ME

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…