spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, înapoi la muncă

Știri din Județ

Publicitate

În urmă cu o săptămână, ziarul Sibiu Independent a publicat un articol în exclusivitate prin care relata faptul că Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie a suferit un infarct miocardic și a fost internat la secția de Terapie Intensivă a unui spital privat din municipiul Sibiu.

Din fericire, problemele sale de sănătate nu au fost grave iar edilul se simte mult mai bine, fiind apt de muncă. Acesta s-a întors chiar astăzi în sediul primăriei, de unde își conduce subordonații cu mult profesionalism și devotament. Și pentru că orice conducător, fie el cât de mic, are parte de suținători, dar și de “hateri”, domnul Gheorghe Huja a fost întâmpinat cu mare bucurie de mai mulți cisnădieni, chiar în centrul orașului orașului.

Pentru că boala nu are culoare politică, aceștia i-au urat multă sănătate și l-au aplaudat minute-n șir.

Vizibil surprins și emoționat, acesta le-a mulțumit politicos pentru toate gândurile bune, urându-le la rândul său: multă sănătate!

Am simțit comunitatea cisnădiană alături de mine atunci când am realizat o serie de investiții în oraș și v-am simțit aproape și acum când mi-a fost greu. Dumnezeu să vă dea tuturor multă sănătate și să vă răsplătească pentru toate gândurile bune și omenia de care ați dat dovadă în aceste zile” a transmis Gheorghe Huja

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului