12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Riff 50th Anniversary -show aniversar ce marchează activitatea muzicală de o jumatate de secol a grupului sibian RIFF

Știri din Județ

Asociația CULTURAL Act organizează duminică 13 septembrie 2020 de la ora 19,30 în Habermann Markt Sibiu evenimentul Riff 50th Anniversary, show prin care marcăm activitatea muzicală de o jumatate de secol a grupului sibian RIFF.

12 discuri editate, peste 3500 de concerte în ţară, dar şi în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariţii Tv şi radio, piese memorabile: În loc de bun rămas, Ana-Maria, Cercul vieţii, Plouă la Woodstock, Mr. Jimi, Regele şoselei, Povestea lor, Nerostitele cuvinte, Primii paşi, Un joc a fost …

Acesta este grupul RIFF, exponent de seamă al rock-lui din România, formaţie care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant.

Foarte puţini artişti români se pot mândri cu o carieră atât de bogată, continuă, suţinută, încărcată de realizări profesionale şi sentimentale.

Evenimentul este un spectacol de 2 ore cu piese din toate perioadele de activitate ale formației RIFF, bazat pe un scenariu urmând cronologia momentelor importante din istoria grupului, cu o scenografie video deosebită.

De asemene vor fi prezentate în premieră melodiile de pe cel de-al 12 –lea album RIFF – Rătăcit în Paradis, disc pregătit pentru aniversarea grupului.

Riff 50th Anniversary este o actiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri