7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Fetiță lovită accidental cu lopata peste față în cadrul unui conflict

Știri din Județ

Un conflict mai vechi a reizbucnit luni, 7 septembrie, între doi bărbați din Rășinari. Aceștia au început să se îmbrâncească și să se lovească cu mai multe obiecte contondente.

Unul dintre bărbați a luat o lopată și a încercat să-și lovească rivalul însă din neatenție, a lovit-o peste față pe o fetiță de doar doi ani, ce asista speriată la conflict. În urma loviturii, fetița a suferit o tăietură în dreptul ochiului stâng și a fost tranportată la spital.

Doctorul care a tratat copilul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care atrage un semnal de alarmă cu privire la actele de violențe produse asupra copiilor.

„Micuța mea pacientă, o minune de fetiță de doi ani lovită cu lopata de un agresor adult. Efectele pe termen scurt: somn agitat, iritabilitate, treziri frecvente cu plâns, extrem de alertă etc” a scris doctorul pe Facebook

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârțirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

La data de 7 septembrie, în jurul orei 12,30, pe raza localității Rășinari, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină în vederea aplanării unui conflict izbucnit între doi bărbați, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.
Din cercetările preliminare efectuate, s-a stabilit că unul dintre bărbați ar fi încercat să-l lovească pe celălalt cu o lopată, fără să observe că în apropiere se afla fiica bărbatului pe care intenționa să-l lovească și ar fi atins-o pe fetiță în zona feței cu lopata. Minora a fost transportată ulterior la spital de către tatăl ei.
În cauză, la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii acestui incident în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.
Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.”
a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

FOTO: Profil public Facebook
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri