spot_img
18.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Femeie tâlhărită pe strada Ogorului de către doi cunoscuți

Știri din Județ

Publicitate

O femeie a reclamat faptul că ieri seara, în timp ce se îndrepta spre locuința sa de pe strada Ogorului, două persoane pe care le cunoștea au recurs la acte de violență și i-au sustras telefonul mobil.

Publicitate

Un echipaj de poliție a ajuns în scurt timp în cartierul Belvedere Residence unde au început cercetarea la fața locului. În urma demersurilor operative, cei doi agresori, un bărbat și o femeie au fost identificați și conduși la sediul poliției.

„La data de 10 septembrie, în jurul orei 21:30, prin apel 112, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în urmă cu puțin timp, aflându-se pe strada Ogorului din municipiul Sibiu, a fost agresată fizic de două personae cunoscute, o femeie și un bărbat, femeia sustrăgându-i totodată victimei telefonul mobil.
Polițiștii au identificat persoanele în cauză și au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv lovire sau alte violențe. „ a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai