5.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

În atenția simpatizanților și votanților PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN (PER) (CP)

Știri din Județ

Reprezentanții Partidului Ecologist Român au transmis către mass media un comunicat de presă în care aduce lămuriri despre confuzia făcută de anumiți votanți:“ PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN nu-i poate fura nimeni identitatea chiar dacă au apărut de curând partide care mimează ideologii asemănătoare“, transmit aceștia.

PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN nu este P.V. (Partidul Verde). PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN ESTE PRIMA FORMAȚIUNE POLITICĂ CU DOCTRINĂ ECOLOGISTĂ, înregistrat de peste 30 de ani, cu însemnul electoral ”BRADUL”, al cărui președinte la nivel național este domnul DĂNUȚ POP.

PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN nu-i poate fura nimeni identitatea chiar dacă au apărut de curând partide care mimează ideologii asemănătoare.

La Sibiu, din partea PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN, candidat la funcția de președinte al Consiliului județean este domnul Cernejenco Constatin, de profesie jurist, un om cu mare expertiză și capacitate de conducere.

La Primăria Sibiu este candidat domnul Trancă Lucian Liviu de profesie jurist, de asemenea un om dedicat şi cu experienţă de conducere.

PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN poate fi votat la PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN la POZIȚIA 9, la CONSILIUL JUDEȚEAN la POZIȚIA 10, iar CANDIDATUL LA PRIMĂRIA Sibiu şi CONSILIUL LOCAL, ambele la poziția 12.

Mesajul este adresat pentru a fi evitate confuziile în randul simpatizanților PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN.

PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN promovează o politică pentru oameni, o politică de transformare și modernizare a societății românești având la bază interacțiunea strânsă dintre om, resurse naturale, cultură, tradiții naționale și credință.

PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN crede cu tărie că fiecare cetățean merită să aibă un cuvânt de spus în deciziile care îl privesc, pentru a spori participarea cetățenilor la toate nivelurile de guvernare, locală sau centrală.

PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN conștientizează importanța echilibrului ecologic în așa fel încât generațiile viitoare să beneficieze, nu să sufere de pe urma practicilor generației noastre.

PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN încurajează toate formele de dezvolatre care conduc la creșterea bunăstării cetățenilor, dar numai în condițiile protejării mediului.

PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN asigură cu mare responsabilitate selecția candidaților pe care îi promovează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș