spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu: „Dragi elevi și dascăli, vă urez mult succes în noul an școlar!”

Știri din Județ

Publicitate

Mircea Crețu, Prefectul județului Sibiu a transmis un comunicat de presă prin care le urează atât elevilor cât și dascălilor, mult succes în noul an școlar.

Acesta mai afirmă faptul că este conștient că acest an școlar este diferit față de cei precedenți, cu măsuri mai stricte și cu schimbări majore însă este optimist că o să reușim să le acceptăm și să ne adaptăm lor.

„Dragi elevi, părinți și dascăli, 

Mă adresez vouă, întrucât mâine începe un nou an școlar, unul diferit față de cei precedenți. Pandemia a adus odată cu ea multe schimbări în viața noastră, dar cu toate acestea în mare parte am reușit să la acceptăm și să ne adaptăm lor.

Începutul de an școlar, mereu este încărcat de emoții pentru copii și dascăli, nostalgie pentru părinți și multe speranțe pentru noi toți, întrucât copiii sunt cea mai de preț comoară a noastră. 

Chiar dacă anul acesta condițiile sunt atipici, este important să păstrăm și să nu răpim emoția și inocența copiilor noștri. 

Cu certitudine toți ne dorim să revenim la viața dinaintea pandemiei, dar pentru asta e nevoie de un efort individual și colectiv totodată. 

În acest moment de nou început pentru copiii noștri, vă doresc tuturor să rămâneți sănătoși, să fiți optimiști și să aveți încredere că împreună: elevi, părinți, profesori și autorități, vom depăși aceste perioade nu tocmai ușoare din viețile noastre! 

Dragi elevi și dascăli, vă urez mult succes în noul an școlar! “ a transmis Mircea – Dorin Crețu, Prefectul județului Sibiu 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului