spot_img
13.1 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

CHIRPĂR: Primarul PSD acuzat de mită electorală – VIDEO / FOTO

Știri din Județ

Publicitate

Primarul PSD Eugen Feldeoiu din Chirpăr este acuzat că a împarțit ajutoare de la Uniunea Europeană în scop electoral, după modelul colegului de la Tălmaciu.

Primarul și viceprimarul sunt acuzați că au împărțit ajutoare UE mai multor persoane din satul Săsăuș, chiar dacă aceștia aveau o situație financiară bună și nu se încadrau în condițiile programului.

Localnica din Chirpăr îi mai acuza de faptul că imediat după ce împărțeau ajutoarele, aceștia le sugerau oamenilor să-i voteze la alegerile locale. Din informațiile femeii, ajutoarele împărțite trebuiau să ajungă în satul Vărd, județul Sibiu.

Contactată de ziarul Sibiu Independent, doamna Dominica Stănuleț ne-a declarat faptul că imediat după ce aceștia au sesizat că sunt urmăriți și filmați, au decis să descarce din mașini ajutoarele UE în incinta Căminului Cultural.

„Eu veneam spre casă de la Arpașu iar vicele și primarul împărțeau ajutoare unei persoane în vârstă în satul Săsăuș. Am asistat la o conversație între cei doi, pentru că vorbeau destul de tare și ziceau că: “oamenii sunt mulțumiți și că ne vor vota”. Nu mi se pare normal să-și facă campanie așa. Eu mâine o să depun o plângere la Parchet.” a declarat pentru Sibiu Independent doamna Dominica Stănuleț

Femeia spune că a întrebat pe o doamnă din cadrul Primăriei Chirpăr de ce soțul ei nu primește ajutoare UE, deoarece acesta se află în șomaj iar răspunsul a venit vag: “Nu știu, încă nu am primit listele.”

img
img
img
img

„Ieri ,15 09 2020 ,Domnul primar si domnul viceprimar din com.Chirpar,imparteau pachete cu alimente ,alimente de la Uniunea Europeana ,dreuptul unor cetatenii care ,cu siguranta au fost privati de asi primii alimentele.Aceste alimente s au impartit ieri in satul Sasauj,indemnand oamenii sa l voteze!! Astazi,aceste pachete ,urmau sa fie distribuite in satul Vard,si pentru ca ,eu am mers personal la primarie sa cer explicatii ,de ce se face campanie electorala cu alimente,au pus doi angajati ai primariei sa le descarce la caminul cultural din comuna,asa cum se si vede pe filmare !! Asa vrea Domnul primar Eugen Feldeoiu, sa fie ales primar..cu alimente..specific partidului din care face parte !! Rusine ,Rusine “ a scris într-o postare Facebook Dominika Stanulet

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri