3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Se suspendă cursurile în mai multe unități de învățământ din județul Sibiu

Știri din Județ

La nici două săptămâni de la începerea anului școlar, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis suspendarea unor cursuri din mai multe unități de învățământ din județul Sibiu.

Şcoala Gimnazială nr. 10 Sibiu și Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu sunt vizate pentru suspendarea TOTALĂ a cursurilor.

Pentru celelalte patru unități de învățământ s-a dispus suspendarea cursurilor doar în anumite clase.

  • Grădiniţa cu Program Prelungit „Elefănţelul Curios” Sibiu – grupa mijlocie, secţia română;
  • Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” Sibiu – clasa a XII-a C;
  • Colegiul Naţional „O. Goga” Sibiu – clasa a IX-a E;
  • Liceul Teoretic „Şt. L. Roth” Mediaş – clasa a XI-a C, secţia germană;
  • Şcoala Gimnazială nr. 10 Sibiu – toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ;
  • Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu – toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ.  

„Astăzi, 22 septembrie a.c. a avut loc Ședința Extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-au adoptat Hotărârea 46/2020 cu privire la suspendarea unor formațiuni de cursuri sau suspendarea cursurilor la nivelul întregii unități de învățământ și Hotărârea 47/2020 privind modalitățile de comunicare a evoluției COVID-19 în unitățile de învățământ.

Conform Hotărârii 46/2020 a CJSU Sibiu s-a aprobat suspendarea cursurilor după cum urmează în următoarele unități de învățământ: 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea 46/2020, având în vedere situația epidemiologică înregistrată la nivelul județului Sibiu, precum și propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ avizate de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și de Direcția e Sănătate Publică Sibiu. 

Conform Hotărârii 47/2020 a CJSU Sibiu începând cu data 22.09.2020 situația privind evoluția COVID-19 la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu este comunicată de către Inspectoratul Școlar Județean Sibiu. “ a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș