12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu

Știri din Județ

Azi, 06 februarie 2023, prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Dorin Crețu a prezidat ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în calitate de președinte al acestuia, în scopul îmbunătățirii fluxului informațional.

În cadrul ședinței s-a aprobat Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu nr.1/06.02.2023. Astfel, din momentul emiterii atenționării Cod Portocaliu la nivelul județului Sibiu, avertizare ce impune activarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției( C.J.C.C.I.), toate entitățile reprezentate în Comitetului Județean pentru Situații de Urgență( C.J.S.U.) anunță datele de interes operativ C.J.C.C.I., acestea urmând a fi aduse imediat la cunoștința președintelui C.J.S.U. .

În toate celelalte cazuri, orice situație de interes operativ va fi anunțată la Secretariatul Tehnic Permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, care va informa operativ președintele C.J.S.U.

Persoana desemnată pentru relații cu presa/ mass-media din parte Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu este purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru”.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri