3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Doi sibieni din Apoldu de Jos și Cristian, reținuți după ce au înjunghiat un tânăr din județul Alba

Știri din Județ

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș i-au identificat și reținut pe doi tineri din județul Sibiu, care, împreună cu un tânăr din Doștat, l-au agresat pe un bărbat. Vor fi prezentați în fața magistraților.

La data de 22 septembrie 2020, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș i-au identificat și reținut pe doi tineri, de 24 și 22 de ani, din comunele Apoldu de Jos și Cristian, județul Sibiu, care sunt bănuiți că, în seara zilei de 21 septembrie, împreună cu un alt tânăr de 25 de ani, din comuna Doștat, județul Alba, care a fost reținut anterior, l-ar fi agresat pe un bărbat de 30 de ani, din Doștat, provocându-i o plagă înjunghiată în zona axilei.

Conflictul spontan dintre cei 3 tineri și victimă ar fi avut loc pe o stradă din comuna Doștat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Victima a fost examinată de către medicul legist care a concluzionat că viața nu i-a fost pusă în pericol și are nevoie de 11-12 zile de îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost schimbată încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală în lovire sau alte violențe.

În cursul zilei de azi, 23 septembrie, cei 3 reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș