10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

AUDIO: Un sibian reclamă nereguli în campania electorală

Știri din Județ

Un sibian reclamă faptul că în cursul acestei dimineți a fost sunat de pe numărul 0376448218 iar în cadrul apelului era redat un mesaj înregistrat de Adrian Bibu, candidatul la funcția de Primar a oraşului Sibiu.

Bărbatul sunat astăzi în jurul orei 9:21 este revoltat pentru faptul că numărul său și a altor sibieni au ajuns în anumite baze de date politice, fiind folosite în campania electorală fără acordul utilizatorului.

„Nu știu cât este de corect ca PNL să obțină baze de date cu numerele de telefon ale sibienilor, că doar n-o fi sunat la toate numerele din țară.” a declarat C. V.

Postarea lui este susţinută de multe alte postări apărute pe Facebook astăzi în care oamenii reclamă că au fost sunaţi, deşi nu şi-au dat acceptul să le fie folosit numărul de telefon în nicio bază de date.

Reporterii Sibiu Independent au sunat la număru indicat și într-adevăr Adrian Bibu a înregistrat un mesaj prin care se prezintă și își enumeră proiectele pe care le-ar realiza dacă ar câștiga fotoliul de Primar al Sibiului.

Contactat, Adrian Bibu a adus lămuriri cu privire la apelurile primite astăzi de mai mulți sibieni.

„Da, este un mesaj înregistrat de către mine. Am încheiat un contract perfect legal cu o firmă de call center, care se obligă să distribuie acest mesaj audio către diverse numere de telefon. Foarte important este faptul că baza de date aparține exclusiv call center-ului. „ a declarat Adrian Bibu pentru ziarul Sibiu Independent

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
screenshot   com
Screen Shot    at
Screen Shot    at
https://www.listaabonatilor.ro/numarul/
o
o
n
o
n
o
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Publicitate

3 COMENTARII

  1. Si eu am fost sunat de pe acest numar. Domnul candidat ar trebui sa fie obligat sa furnizeze numele firmei cu care s-a incheiat acest contract, deoarece e o violare clara a protectiei datelor personale, si persoanele pagubite au dreptul de a-si cere datele personale inapoi, respectiv confirmarea firmei ca le-a sters din baza de date.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș