ULBS: Deschiderea oficială a anului universitar 2020-2021 se va desfășura în condiții speciale

Potrivit anunțului făcut de reprezentanții Universității „Lucian Blaga” Sibiu, deschiderea oficială a anului universitar 2020-2021, ce va avea loc luni, 28 septembrie 2020, se va desfășura loc în condiții speciale.

Evenimentul organizat de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va avea loc la Sala Transilvania, iar participarea va fi limitată doar la persoanele invitate.

Evenimentul va fi difuzat live, atât pe pagina de internet a universității, cât și pe paginile de facebook ale ULBS și AFT.

În această toamnă, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu vor organiza deschiderea oficială a noului an universitar într-un format mai restrâns, determinat de situația pandemică la nivel național și local. Evenimentul va avea loc luni, 28 septembrie 2020, ora 12:00, la Sala Transilvania. Având în vedere că participarea fizică la festivitate va fi strict limitată la persoanele invitate, evenimentul va putea fi urmărit live, atât pe pagina de internet a universității (www.ulbsibiu.ro), cât și pe paginile de facebook ale ULBS și AFT.

https://www.ulbsibiu.ro/news/deschiderea-noului-an-universitar/

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *