spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

ULBS: Deschiderea oficială a anului universitar 2020-2021 se va desfășura în condiții speciale

Știri din Județ

Publicitate

Potrivit anunțului făcut de reprezentanții Universității „Lucian Blaga” Sibiu, deschiderea oficială a anului universitar 2020-2021, ce va avea loc luni, 28 septembrie 2020, se va desfășura loc în condiții speciale.

Evenimentul organizat de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va avea loc la Sala Transilvania, iar participarea va fi limitată doar la persoanele invitate.

Evenimentul va fi difuzat live, atât pe pagina de internet a universității, cât și pe paginile de facebook ale ULBS și AFT.

În această toamnă, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu vor organiza deschiderea oficială a noului an universitar într-un format mai restrâns, determinat de situația pandemică la nivel național și local. Evenimentul va avea loc luni, 28 septembrie 2020, ora 12:00, la Sala Transilvania. Având în vedere că participarea fizică la festivitate va fi strict limitată la persoanele invitate, evenimentul va putea fi urmărit live, atât pe pagina de internet a universității (www.ulbsibiu.ro), cât și pe paginile de facebook ale ULBS și AFT.

https://www.ulbsibiu.ro/news/deschiderea-noului-an-universitar/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor