Nereguli majore în desfășurarea procesului electoral din județul Sibiu! “Cerem tuturor partidelor politice participante la scrutinul electoral de azi să respecte legea!”

Publicitate

Partidul PRO România a sesizat nereguli majore în desfășurarea procesului electoral din județul Sibiu și a cerut tuturor partidelor politice participante la scrutinul electoral de azi să respecte legea.

Declarațiile reprezentanților partidului PRO România:


Încă de la prima oră, corectitudinea procesului electoral din județul Sibiu a fost pusă sub semnul întrebării. Conform surselor noastre, în secțiile de votare 3, 83 și 89 din municipiul Sibiu au fost găsite, în afara urnei de vot, buletine de vot pentru Președinția Consiliului Județean și pentru Consiliul Local ștampilate pentru Partidul National Liberal și pentru Forumul Democrat al Germanilor din România.

Organele abilitate au fost anunțate și BEC Sibiu a trimis delegați la fața locului să verifice aceste nereguli.
În Șeica Mare, primarul în funcție dă indicații votanților, chiar în fața secției de votare, cum să voteze „săgeata” la poziția 1, adică semnul electoral al Partidului National Liberal. Poliția a fost chemată la fata locului.


Nu în ultimul rând, colegului nostru, candidat la primărie într-un oraș sibian i-a fost spart contul de Facebook și cineva a postat pe contul sau un mesaj în care spune că se retrage din cursa electorală, iar votanții săi sunt îndrumați să voteze pentru candidatul din partea partidului Uniunea Salvați România. Informația este falsă. Vor fi sesizate organele abilitate. Sperăm ca acestea să își facă datoria până la capăt, să identifice și să îi tragă la răspundere pe cei vinovați!
Cerem tuturor partidelor politice participante la scrutinul electoral de azi să respecte legea!

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *