18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Activitate suspendată la „permise și înmatriculări” după ce un angajat are COVID

Știri din Județ

DSP SIBIU a demarat de urgență o ancheta epidemilogică în cadrul Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculări după ce un angajat a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

În urma anchetei, au fost identificați 27 de contacți de serviciu, dintre care 20 lucrează în serviciul public comunitar regim permise de conducere și inmatriculare a vehiculelor, 6 în cadrul Prefecturii județului Sibiu și o persoană angajată în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu.

Toți cei 27 de angajați vor fi testați pentru COVID iar activitatea birourilor “permise și înmatriculări” a fost SUSPENDATĂ până la venirea rezultatelor.

„Vă informăm că astăzi, 30 septembrie a.c. un angajat al serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din Instituția Prefectului – județul Sibiu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2. 

Direcția de Sănătate Publică Sibiu, a demarat o anchetă epidemiologică identificând un număr de 27 de contacți de serviciu, dintre care 20 lucrează în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, 6 în cadrul Instituției Prefectului județul Sibiu, 1 în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu. Pentru toți cei 27 de contacți s-a dispus testarea SARS CoV-2.

În scopul prevenirii răspândirii virusului și protejării cetățenilor beneficiari ai serviciilor noastre, activitățile privind preschimbarea permiselor de conducere auto, examinarea teoretică, înmatricularea/transcrierea auto, autorizarea provizorie în circulație și examinare practică în vederea obținerii permisului de conducere, vor fi suspendate până la venirea rezultatelor testării. 

De asemenea în cursul acestei după-amiezi, se va efectua dezinfecția în toate spațiile de lucru ale Instituției Prefectului județul Sibiu. “ a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc