17.2 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Trafic restricționat 3 zile pe strada Maramureșului din Sibiu

Știri din Județ

Traficul rutier pe strada Maramureșului din Sibiu se închide pentru 3 zile, timp necesar pentru cuplarea noii conducte de colectare a apelor pluviale.

Restricționarea traficului rutier intră în vigoare vineri, 2 octombrie, ora 12 și până duminică, 4 octombrie, ora 20, pe întreaga lungime a străzii, între sensul giratoriu de la intersecția cu șoseaua Alba Iulia până la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir.

Operatorul SC Apă Canal SA a finalizat lucrarea de instalare a noii conducte de colectare a apelor pluviale pe strada Maramureșului.

Noua conductă are un diametru mai mare, pentru a putea prelua eficient apa de ploaie colectată din întreg cartierul Ștrand, aceasta urmând să fie descărcată în râul Cibin, rezolvându-se astfel problema acumulărilor de apă în cazul ploilor abundente.

Pentru a efectua cuplările la această nouă conductă sunt necesare intervenții în carosabil pe strada Maramureșului și, prin urmare, este necesară închiderea traficului pe această arteră în intervalul vineri, 2 octombrie, ora 12 – duminică, 4 octombrie, ora 20, pe întreaga lungime a străzii, între sensul giratoriu de la intersecția cu șoseaua Alba Iulia până la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir. Primăria Sibiu menționează faptul că, în această perioadă, parcarea autovehiculelor pe strada Moldovei și strada Cristian va fi interzisă pentru a fluidiza traficul redirecționat pe aceste trasee, inclusiv circulația autobuzelor. Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pentru a evita formarea blocajelor în trafic. 

De asemenea, traseele Tursib numerele 16, 17, 113 și 117 vor fi deviate pe străzile adiacente, iar stațiile de îmbarcare/debarcare din zona afectată se vor modifica. Vă rugăm să consultați site-ul www.tursib.ro pentru detalii referitoare la fiecare traseu și stațiile de autobuz care vor fi utilizate. De asemenea, Tursib va afișa în stațiile afectate modificările traseele respective, pentru informarea călătorilor.  “ au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri