L-au chemat la sediu pentru a-i înapoia portofelul

Astăzi, 8 octombrie, în timp ce se deplasa către sediul instituției unde își desfășoară activitatea, pe Calea Poplăcii din municipiul Sibiu, jandarmul sibian plutonier adjutant șef Novac Horațiu a găsit un portofel care conținea carduri, acte și o sumă de bani.


Cu ajutorul colegilor aflați în serviciu la dispeceratul unității, proprietarul portofelului a fost identificat, un bărbat din județul Sibiu, care a fost invitat la sediul Jandarmeriei pentru a-și recupera bunul pierdut. 
După ce a verificat conținutul și a constatat că nu-i lipsește nimic, bărbatul i-a mulțumit jandarmului pentru gestul său.

Cu această ocazie, le reamintim cetăţenilor că, în conformitate cu prevederile art. 243 din Noul Cod Penal, fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *