5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

FOTO: Trafic blocat total la Nocrich din cauza unui accident cu victime. Un bebeluş implicat

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Conform surselor Sibiu Independent, șoferul de 33 de ani rănit în accidentul de la Nocrich este în stare foarte gravă, politraumatizat și în stare comatoasă. Bărbatul urmează să fie operat însă șansele se supraviețuire sunt minime.

Știre inițială

Un accident rutier s-a produs pe DJ 106, la ieșire din Nocrich spre Agnita. Un bebeluș de doar două luni a fost implicat în accident.

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Bârghiș, în timp ce se deplasa dinspre Sibiu spre Agnita, la ieșire din localitatea Nocrich, ar fi intrat în coliziune cu roata semiremorcii unui ansamblu TIR.

În urma impactului au rezultat mai multe victime: conducătorul autoturismului este în stare de inconștiență, sotia acestuia în vârstă de 30 de ani și un copil, sugar în vârstă de 2 luni. Șoferul ansamblului TIR are 41 de ani și este din Daia.

ORA 16:39 Traficul rutier a fost deblocat.

Starea victimelor

Șoferul încarcerat al autoturismului, un bărbat de aproximativ 33 de ani, aflat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat cu succes de către personalul SMURD, acesta fiind transportat la spital în stare de inconștiență.

S-au mai acordat îngrijiri medicale unei femei de aproximativ 30 de ani, politraumatizată care a fost transportată la CPU LUTHER împreună cu copilul de cca 2 luni fără marcă traumatică, pentru investigații suplimentare.

img
img
IMG
IMG

„Accident rutier DJ 106 localitatea Nocrich.
ISU Sibiu intervine cu un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD.
Din primele informații sunt implicate trei persoane dintre care una este încarcerată.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri