0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Accident cu victime la ieșire din Tălmaciu spre Sadu

Știri din Județ

Două mașini au intrat cu puțin timp în urmă în coliziune la ieșire din Tălmaciu spre Sadu.

În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din primele informații se pare că unul dintre șoferi a realizat o depășire neregulamentară.

Conform polițiștilor rutieri, o tânără în vârstă de 18 ani, din Tălmaciu, în timp ce circula pe DJ 105G, s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga moment în care a fost acroșată de un autoturism condus în spatele său de un bărbat de 29 de ani din Săcădate, care se pare că s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară.

Ambii șoferi au fost răniți ușor și au fost transportați la spital.

Traficul se desfășoară alternativ, pe o singură bandă.

În această după amiază, un echipaj SMURD cu autospeciala de transport victime multiple a intervenit pe DJ 105, ieșirea din localitatea Tălmaciu spre Sadu la un accident rutier produs între două autoturisme.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate, un bărbat de aproximativ 29 de ani, respectiv o femeie de cca 18 care au fost transportați la UPU Sibiu, bărbatul cu traumatism cranio celebral iar femeia cu contuzii, ambii conștienți” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu .

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș