spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Sibienii depistați cu COVID așteaptă în continuare afară, în frig

Știri din Județ

Publicitate

Adresa redacției Sibiu Independent este asaltată cu mesaje de nemulțumire din partea mai multor pacienți depistați pozitiv cu coronavirus care sunt nevoiți să aștepte ore întregi decizia de izolare emisă de DSP, afară, în frig.

Cel mai recent mesaj a venit din partea fiului unei doamne bolnave grav, fiind diagnosticată cu leucemie, epilepsie și astm.

De fiecare dată când femeia mergea la tratament, i se făcea test COVID, rezultatul fiind de fiecare dată negativ.

Însă, la testul COVID realizat ieri, rezultatul a sosit pozitiv, femeia urmând să fie consultată și plasată în izolare la domiciliu.

Aceasta s-a prezentat astăzi în jurul orei 9 la spital și de atunci a fost plasată de la un medic la altul, aceasta așteptând afară, în frig.

Conform plângerii primite pe adresa redacției, femeia a așteptat decizia de izolare emisă de DSP SIBIU până la ora 21, aproximativ 12 ore pierdute în curtea spitalului, deși starea ei de sănătate este precară.

Bărbatul este nemulțumit pentru că mama sa a trebuit să aștepte atâtea ore în frig, riscând ca starea ei de sănătate să se înrăutățească.

IMG   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled

După discuțiile din data de 13 octombrie, când Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu i-a convocat pe șefii mai multor instituții la dialog pentru găsirea unor soluții ca oamenii să nu mai aștepte afară, în frig, s-a dispus montarea a două noi corturi pentru preluarea pacienților COVID.

Însă problema a fost rezolvată doar pe hârtie, fotografiile de la fața locului, dar și mărturiile oamenilor arată contrariul: se stă cu orele, afară, în frig.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului