-0.3 C
Sibiu
marți, 12 decembrie, 2023

Un caz confirmat de infectare cu coronavirus (COVID-19) la Tribunalul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Tribunalului Sibiu anunță că în cadrul instituției, un angajat a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, în urma prezentării la unitatea medicală în vederea testării.

Conform surselor Sibiu Independent, este vorba despre un judecator.

Publicitate

Azi, 28 octombrie 2020, un angajat al Tribunalului Sibiu a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19 în urma prezentării la unitatea medicală în vederea testării. A fost declanșată ancheta epidemiologică urmând să fie aplicate în continuare măsurile recomandate de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Până în prezent niciun alt angajat al instanței nu a manifestat simptome de îmbolnăvire  iar colegii contacți direcți aflați în activitate și cu cel mai mare risc de infectare, au rămas în autoizolare la domiciliu, fiind înlocuiți de alți colegi prin metoda rotației personalului. Așadar, activitatea Tribunalului Sibiu continuă fără a fi afectat programul de lucru al compartimentelor administrative sau activitatea de judecată, care se desfășoară conform programării anunțate.

Precizăm pe această cale că respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție și prevenire a infectării cu coronavirus (COVID-19) anunțate public de către Tribunalul Sibiu, care depinde în mare măsură și de conduita responsabilă a publicului din instanțe, ne va permite să trecem împreună cu bine peste această perioadă. Astfel, ne menținem recomandările pentru publicul instanței, transmise încă de la începutul pandemiei:

Evitarea prezenței la sediul instanței, în cazul în care aceasta nu este absolut necesară și limitarea staționării în incinta clădirii doar pentru timpul strict necesar îndeplinirii obligațiilor judiciare sau profesionale;

Folosirea exclusiv a mijloacelor electronice de comunicare cu instanța, de transmitere a documentelor și de informare disponibile permanent la nivelul instanței: e-mail: tribunalul.sibiu@just.ro, fax: 0269217702, telefon: 0269217104.

Utilizarea aplicației informatice DOSAR ELECTRONICpentru informare sau studierea dosarului și limitarea deplasării fizice la Arhiva instanței sau la celelalte compartimente publice;

Utilizarea exclusivă a telefonului sau adresei de e-mail pentru informare și solicitarea de lămuriri inclusiv, cu privire la măsurile aplicate în această perioadă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri