11.3 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Târgul de Crăciun de la Sibiu se anulează!

Știri din Județ

Cel mai așteptat eveniment din iarna aceasta, amânat din cauza pandemiei provocate de virusul Covid-19. Organizatorii Târgului de Crăciun au anunțat în cursul zilei de azi că, datorită numărului mare de incidență a cazurilor în municipiul Sibiu, evenimentul va fi suspendat.

Dragii noștri,

știm că vă așteptați ca dintr-o zi într-alta să ne vedeți instalând căsuțele în centrul orașului, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului de Crăciun. Evoluția pandemiei este îngrijorătoare, și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul. Ne-am decis, însă, să eliminăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții, în această perioadă, au transmis organizatorii Târgului de Crăciun.

Potrivit anunțului publicat pe pagina de Facebook, organizatorii transmit că în cazul în care lucrurile se vor îmbunătăți, evenimentul va avea loc.

Noi suntem pregătiți să organizăm evenimentul, în cazul în care situația se va îmbunătăți vom regândi această decizie, până atunci, aveți grijă de voi, au adăugat reprezentanții evenimentului.

Primăria municipiului Sibiu a anunțat la finalul lunii octombrie ca a început instalarea iluminatului festiv de Crăciun. https://sibiuindependent.ro/2020/10/28/a-inceput-montarea-iluminatului-festiv-si-a-brazilor-de-craciun/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL