spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

EXCLUSIV: Șeful județului Sibiu, POZITIV

Știri din Județ

Publicitate

Surse oficiale, sub protecția anonimatului, au declarat în exclusivitate pentru ziarul Sibiu Independent faptul că Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu a condus astăzi la prânz o nouă sedință a Comitetului Județean de Situații de Urgență iar săptămâna trecută, în cadrul unei alte videoconferințe, acesta a tușit foarte des.

„Sâptămâna aceasta au început ceremoniile de învestire a consiliilor locale precum și a primarilor. Am fost onorat să fiu prezent la Marpod, Axente Sever, Copșa Mică, Blăjel, Gura Râului și Agnita.
Felicit pe această cale toți aleșii locali și le urez un mandat plin de realizări!”
Mircea Crețu, Prefectul județului Sibiu

Astfel, Mircea Crețu a avut foarte mulți contacți direcți, printre care se numără și Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

La scurt timp după publicarea articolului, Vocea Unică a Prefecturii județului Sibiu a transmis următoarele informații:

„Vă informăm că domnul prefect, Mircea Crețu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2 în această seară. Cu mai multe informații vom reveni mâine. Aveți grijă de sănătatea voastră și protejați-vă!” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

ACTUALIZARE 3 noiembrie, ora 10:20 – În cursul acestei dimineți, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu a revenit cu informații cu privire la starea de sănătate a domnului Mircea Crețu, Prefectul județului Sibiu. Acesta a fost depistat pozitiv cu coronavirus în cursul serii de ieri.

„În ceea ce privește starea de sănătate a domnului prefect, acesta este stabil, va sta în izolare cu tratament specific. În ceea ce privește vizitele în teritoriu de săptămâna trecută, la acest moment vă putem comunica faptul că s-au respectat măsurile de prevenție. De îndată ce se vor contura primele concluzii ale anchetei vă anunțăm! Vă urmăm tuturor multă sănătate și fiți preventivi, protejându-vă! a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

Fotografia postată în cursul zilei de ieri pe pagina de Facebook Prefectura Sibiu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului