spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Era în carantină în Șelimbăr, dar a făcut scandal la Săsăuș

Știri din Județ

Publicitate

O tânără de 21 de ani a pus pe jar autoritățile sibiene după ce a fugit de la domiciliul declarat în Șelimbăr, acolo unde se afla în carantină și a plecat la un magazin din Săsăuș.

Ajunsă la magazinul din Săsăuș, aceasta a avut un schimb acid de replici cu vânzătoarea și fiind recunoscută ca persoană plasată în carantină, a fost refuzată și poftită afară din incintă. Nervoasă și iritată pentru faptul că nu a fost servită, aceasta a aruncat cu un obiect către vânzătoare, părăsind magazinul.

Alertați, polițiștii sibieni au identificat-o pe atacatoare și în urma verificărilor i-au aplicat acesteia o amendă de 5000 de lei pentru încălcarea măsurii de carantină la domiciliu.

La data de 6 noiembrie a.c., o femeie a sesizat Poliția Orașului Agnita cu privire la faptul că sora acesteia a încălcat măsura carantinei prin faptul ca a plecat de la domiciliul declarat din localitatea Șelimbăr și s-a deplasat în localitatea Săsăuș, unde a pătruns într-un magazin alimentar.
În urma verificărilor efectuate, a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere existente în incintă și a declarațiilor martorilor, polițiștii au luat măsura sancționării tinerei în vârstă de 21 de ani cu amendă în valoare de 5.000 de lei pentru încălcarea măsurii de carantină la domiciliu.
a declarat pentru Sibiu Independent Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. o stiu pe asta ii prostituata la unii de prin sasausii mircea pampu park il cheama

    avea ceva lucratori d la noi dan chirpar ca fac ceva casa din banii de la ibitza

    au si krescatorie de pitbuli la sasausii io dat un cane mare la un vecin dan chirpar

    vai de noi asa oameni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului