4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

„Rămas bun, Sergiu!” Sibian diagnosticat cu COVID-19, răpus de boală

Știri din Județ

Covid-19 face tot mai multe victime. Un sibian diagnosticat cu COVID 19, în vârstă de numai 34 de ani, a decedat în cursul zilei de astăzi. Apropiații săi au postat pe rețelele de socializare mesaje de condoleanțe.

În urmă cu puțin timp, Rizea Dumitru Sergiu, unul dintre liderii Ligii Suporterilor Sibieni a fost diagnosticat cu Covid-19. Pentru că starea sa se înrăutățise, familia lui a apelat la umanitate pentru a cere persoanelor vindecate de Covid-19 să doneze sânge. Speranța familiei sale a fost spulberată, când, în cursul zilei de astăzi, medicii i-au anunțat decesul.

Vă rog din inimă, dacă aveți grupa de sânge 01 pozitiv, mergeți să donați pentru fratele meu RIZEA DUMITRU SERGIU. Când donați, trebuie specificat obligatoriu că este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgențe din Sibiu, secția ATI I. Dacă aveți și alte grupe de sânge, puteți dona tot pe numele lui, va primi în decont grupa necesară”, a scris fratele lui Sergiu pe Facebook.

Preda Laurențiu Constantin, unul din antrenorii de la Tigrii Team îl numește pe Sergiu mentorul său. În urmă cu o zi, acesta posta pe rețelele de socializare un mesaj în care cerea sprijinul comunității sibiene și mărturisea că și el cunoaște ce înseamnă bătălia cu această boală.

Dragi iubitori ai sportului și nu numai…
Un prieten al nostru se afla în aceste momente la terapie intensiva și are nevoie urgenta de sânge.
Preda Laurențiu coordonator Tigrii Team: Facem un apel la toți sibienii pentru a dona sânge pentru Rizea Dumitru Sergiu în mod special pentru ca are nevoie urgenta de sânge. Știu ca ne confruntam cu un inamic invizibil însă sunt sigur ca împreună îl putem învinge. Va spun ca știu ce înseamnă să te lupți cu acest virus pentru ca și eu am fost infectat și am dus o bătălie foarte grea cu el. Acum trebuie sa ne unim și sa câștigăm lupta cu virusul pe mai multe fronturi… Va rog ajutați l pe Sergiu Rizea și pe oricare alt om donând sânge la spitalul clinic județean.
Tigrii Team susține și încurajează donarea de sânge în aceasta perioada foarte grea pentru sibienii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș