Mitropolitul Streza a oficiat slujba de intrare în postul Nașterii Domnului

Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, a oficiat astăzi slujba de intrare în postul Nașterii Domnului.

Publicitate

În prima duminică a Postului Naşterii Domnului din acest an, Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, a oficiat oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala mitropolitană din Sibiu. Ierarhul a liturghisit împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi din care au făcut parte vicarul-administrativ al Arhiepiscopiei Sibiului, arhimandritul Ioachim Tomoiagă, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Şaguna” din Sibiu, pr. conf. univ. dr. Daniel Buda, alte cadre didactice de la facultatea menţionată şi slujitorii Catedralei mitropolitane, potrivit mitropolia-ardealului.ro

Postul Nasterii Mantuitorului sau Postul Craciunului, asa cum este cunoscut de catre toți credincioșii ortodocși, este tinut cu strictețe de credincioșii din intreaga lume. Acesta durează timp de 40 de zile. Începe cu data de 15 noiembrie și se sfârșește în 25 decembrie.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *