spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Sfânta Liturghie la capela Spitalului CF Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Joi, 9 noiembrie 2023, la capela capela dedicată Sfântului Nectari din cadrul Spitalului Căi Ferate Sibiu, pacienții și o parte din personalul spitalului au participat la Sfânta Liturghie. Slujba a fost oficiată de părintele Petroniu, starețul Mănăstirii Turnu Roșu, care a împărtășit cuvinte de înțelepciune, binecuvântare, citind apoi dezlegări pentru cei prezenți. Alături de el, au slujit Pr. Ersiliu Pop de la Biserica Azilului, Pr. Rusu și Pr. Radu Constantin Rodean preot de caritate al spitalului.

„În cuvântul său, Pr. Rodean Radu Constantin ne-a îndrumat spre darurile vindecătoare ale Sfântului Nectarie, subliniind iubirea și mijlocirea sfinților în viața noastră. Acest sfânt, ocrotitorul spitalului nostru, devine astfel un izvor de speranță și alinare pentru toți cei aflați în nevoie.

Vă aducem mulțumiri cordiale tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment, de la doamna Manager Dr. Ștefania Șerban, Dr. medical Dragoș Dădârlat, Dir. financiar contabil Daniela Maria Meițescu, la întregul colectiv medical și auxilar al spitalului.

Recunoștința noastră se îndreaptă și către cei care au sprijinit logistic această sărbătoare, precum firma de catering Iris Food Catering și domnul Ciprian Neagu de la Moncafe, Nicolae Aron și Sorin Sasu pentru sonorizare și fotografie.

Prin contribuția fiecăruia, am simțit cu toții binecuvântarea divină și prezența Sf. Nectarie asupra spitalului nostru” – au transmis reprezentanții Spitalului CF Sibiu, pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă