VIDEO-FOTO: Filtre de poliție la intrările și ieșirile din localitățile carantinate

Publicitate

Zeci de polițiști au organizat începând cu ora 5:00, filtre la intrările și ieșirile din cele patru localități carantinate ale județului Sibiu.

Astfel, pe raza localităților Sibiu, Șelimbăr, Tălmaciu și Cisnădie conducătorii auto sunt opriți de către polițiștii rutieri pentru verificarea declarației pe proprie răspundere sau a adeverinței de la angajator.

Aceste verificări au cauzat în această dimineață cozi de câteva sute de metri la ieșirea din localitatea Șelimbăr.

Publicitate

Carantina în cele patru localități sibiene este instaurată din cauza multitudinii de cazuri COVID și este valabilă pentru 14 zile.

“În contextul instituirii măsurii carantinei în municipiul Sibiu și în localitățile Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu, timp de două săptămâni, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

În această perioadă, pentru protecția cetățenilor, sunt realizate dispozitive eficiente care să prevină orice incident și care să intervină în cazul nerespectării măsurilor instituite.
Se acționează în sistem integrat atât în filtre amplasate la intrarea în/ ieșirea din localitățile carantinate, cât și prin controale în interiorul acestora pentru a ne asigura că cetățenii respectă toate măsurile de protecție sanitară.
Scopul desfășurării acestor acțiuni este de a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus și cu sprijinul cetățenilor sperăm ca la sfârșitul perioadei de două săptămâni acesta să fie îndeplinit. “ a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *