spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Un al doilea container la morga Spitalului Județean

Știri din Județ

Publicitate

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, începând de astăzi, morga spitalului are în dotare un al doilea container pentru depozitarea persoanelor decedate.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu sprijinul autorităților și al comunității, continuă să facă eforturi pentru a gestiona eficient situația generată de răspândirea Covid-19. În acest sens, morga spitalului a fost dotată cu un nou container pentru depozitarea persoanelor decedate”, a declarat Decebal Todorita, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

„Containerul are o capacitate de 12 locuri, beneficiază de instalație de răcire și îndeplinește condițiile de securitate epidemiologică. Instalația de climatizare este asigurată de către Scandia Sibiu iar containerul provine dintr-o sponsorizare pe persoană fizică. Celălalt container aflat deja în dotarea serviciului va fi folosit doar în caz de necesitate. Totodată, SCJU Sibiu face demersuri pentru a putea monta o instalație de răcire și în cadrul acestuia. Mulțumim sponsorilor pentru ajutorul acordat”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Spitalului.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Primul container, donat acum câteva zile de CON-A, nu avea instalație de frig?
    Era avizat epidemiologic?
    Oare știe DSP cum arată un container cu nivel de siguranță epidemiologică?
    Vi se pare că acest al doilea container, plin de rugină, lovituri și probabil cu o pardoseală găurită, ar putea avea aviz epidemiologic obținut corect?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde