Conducere militară la Spitalul Județean: Constantin Vlase, noul director general

Publicitate

Constantin Vlase este noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, potrivit Agerpres.

Conform surselor oficiale Sibiu Independent, director interimar achiziţii este locotenent colonel Ciopei Ioan-Constantin, iar director interimar de medical este dr. Andoni Bianca Ramona. Ciolpei a fost în primăvară în echipa de management a Spitalului Judeţean Deva. Dr. Andoni Bianca Ramona este medic specialist, coordonator în compartimentul pentru prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale din cadrul Spitalului Militar „Dr. Alexandru Popescu” Focșani. 

Locotenent colonel Ciopei Ioan-Constantin

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu va fi condus de lt. col. Constantin Vlase, medic infecţionist, cel care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Galaţi, au precizat vineri, pentru AGERPRES, surse oficiale.

Constantin Vlase va fi director general al spitalului sibian, după ce medicul Liliana Coldea a demisionat din funcţia de manager.

Şi Direcţia de Sănătate Publică Sibiu este condusă de un medic militar, colonelul Daniel Chelcea, cel care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu.

Judeţul Sibiu înregistrează o rată a infectării de 9,01 la mia de locuitori în ultimele 14 zile, potrivit raportării transmise joi de Grupul de Comunicare Strategică

Publicitate

ACTUALIZARE: CONSILIUL JUDEȚEAN A CONFIRMAT:

”Vă informăm că prin Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Sibiu, începând de astăzi, 20.11.2020, domnul lt.col. Vlase Constantin Marinel, șef Ambulatoriu la Spitalul Militar de Urgență ”Aristide Serfioti” Galați se numește în funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. pe o perioadă de cel mult 30 de zile” -a precizat Ioana Căpățînă, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu.

Constantin Vlase, noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *