7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Un șofer băut a intrat cu mașina într-un stâlp din Axente Sever

Știri din Județ

La data de 19 noiembrie, în jurul orei 05:00, pe DN 14, în localitatea Axente Sever, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.
Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 20 noiembrie, în jurul orei 03:00, un bărbat în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 44, la intrarea în localitatea Fofeldea, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara carosabilului, unde a intrat în coliziune cu un pom.


În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a doi dintre cei trei pasageri. Este vorba despre doi bărbați, ambii în vârstă de 28 de ani, toți cei patru ocupanți ai mașinii fiind din localitatea Fofeldea.
Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar la nivelul Poliției Orașului Agnita s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri