spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Arhiepiscopia Sibiului alături de cei nevoiași, în prag de sărbători

Știri din Județ

Publicitate

În prag de sărbători, Departamentul de asistență socială al Arhiepiscopiei Sibiului a adus zâmbete pe fețele mai multor familii nevoiașe din județul Sibiu.

Mai mulți copii din Centrele instituționalizate din Sibiu, Asociația „Filantropia Sfântul Nicolae” din cartierul sibian Turnișor, precum și din unele zone mărginașe ale comunităților sibiene, dar și copii ai Așezământul social de la Valea Plopului, au primit daruri ce au constat în produse alimentare și nealimentare (electrocasnice, încălțăminte, haine etc).

IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA

FOTO: http://mitropolia-ardealului.ro/

„Activitățile filantropice desfășurate în această perioadă demonstrează încă o dată grija pe care Departamentul social al Arhiepiscopiei Sibiului, având binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu, o are vis-a-vis de cei mai singuri sau vulnerabili, de cei aflați în risc social, existând o preocupare permanentă pentru viaţa socială a semenilor, a celor aflaţi într-o stare de dificultate.

Este o slujire necondiționată a aproapelui urmând cuvintele Mântuitorului care spune: «Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, ca văzând ei faptele voastre cele bune să preamărească pe Tatăl vostru Cel din ceruri” (Matei 5,16). Mulțumim și pe această cale colaboratorilor noștri, voluntarilor, pentru implicarea, plină de entuziasm și dragoste, în activitatea filantropică desfășurată de noi”,  ne-a spus  pr. Tiberius Kiss, inspector social în cadrul Departamentului Social al Arhiepiscopiei Sibiului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului