2.4 C
Sibiu
vineri, 01 decembrie, 2023

Parlamentarii USR își vor da demisia pentru a nu lua pensie specială (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Dan Barna, președintele USR și deputat de Sibiu, a anunțat pe pagina sa de Facebook, în cursul zilei de ieri că, începând din data de 24 noiembrie, deputații senatorii USR își vor depune demisia din Parlament pentru a nu beneficia de pensia specială.

„Așa cum am anuntat în această după-amiază, mâine dimineață deputații și senatorii USR își vor depune demisia din Parlament pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială.

Publicitate

Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară. Să reprezinți voința populară este o onoare, nu o corvoadă.

Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii. Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată.

Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat.

USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare”, transmite Dan Barna.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri