Militarul sibian, diagnosticat cu COVID-19, a încetat din viață

Reprezentanții Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu au anunțat cu regret, trecerea în neființă a colegului lor Irimia Aurelian Ion. Infectat cu virusul Sars-Cov-2, în cursul zilei de astăzi, medicii i-au anunțat decesul. Conform surselor Sibiu Independent, pacientul nu suferea de alte comorbiditati.

Cu profund regret în suflet, facem cunoscută înrolarea în Armata Cerurilor a colegului nostru maistru militar cls. I Aurelian-Ion IRIMIA, care astăzi, 25 noiembrie, a pierdut lupta cu virusul SARS-CoV- 2.

A încetat să mai bată o inimă mare. Ne-a părăsit un bun camarad, dedicat familiei și atent la nevoile celor din jur, o persoană senină și echilibrată, care ne-a fost alături timp de 18 ani din cei 24 dedicați Armatei României.

Suntem alături de familia greu încercată și ne exprimăm compasiunea şi întregul sprijin, în aceste momente de suferinţă cumplită. Avem convingerea că, atât noi, colegii săi, cât și cei care l-au cunoscut, nu-l vom uita și îi vom păstra în amintire spiritul de luptător.

Sincere condoleanţe familiei greu încercate!
DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE! Au scris reprezentanții AFT pe pagina de Facebook

Publicitate
Publicitate

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *