8 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Ceremonia militară de 1 Decembrie de la Sibiu, ANULATĂ!

Știri din Județ

Având în vedere contextul generat de situația epidemiologică, la nivelul județului Sibiu rata de incidență fiind în continuare una ridicată, în ceea ce privește Ziua Națională a României – 1 Decembrie, facem următoarele precizări: 

  • Instituția Prefectului județul Sibiu, a decis ca în acest an la Sibiu să nu fie organizată ceremonie militară. 
  • În data de 1 decembrie, Prefectul județului Sibiu, președintele Consiliului Județean, Primarul municipiului Sibiu și Comandantul Garnizoanei Sibiu vor depune coroane de flori la Consiliul Dirigent și la Monumentul Ostașului din toate timpurile – în fața Cercului Militar. 

„Ziua Națională a României, este o zi specială pentru fiecare român. Anul acesta, din cauza contextului epidemiologic această zi, va rămâne o zi de sărbătoare doar în sufletele noastre, întrucât nu vom avea parte de ceremonii militare ca în anii precedenți. Județul Sibiu este greu încercat în aceste momente și este de datoria noastră a tuturor, să fim responsabili și precauți, astfel încât să fim învingători în lupta cu acest virus invizibil, dar atât de prezent. 

Dragi sibieni, vă doresc multă sănătate și putere! Nu vă pierdeți speranța, căci împreună vom reuși să depășim toate aceste încercări! Românii au arătat de-a lungul istoriei ca sunt puternici și curajoși! La mulți ani, români! La mulți ani, România!” transmite prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu. 

FOTO: ARHIVĂ

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. rusine, rusine, rusine, !!
    administratie locala de incompetenti … lasati vorbele goale.. nu mimati patriotismul; 1 decembrie este sarbatoarea tuturor romanilor;
    luati masuri … nu mai dormiti sau va faceti ca lucrati pentru asigurarea sanatatii oamenilor;
    aceasta sarbatoare este a noastra a tuturor cetatenilor .. nu a voastra politicieni ipocriti !!
    rusine, rusine, rusine,
    de ce nu respectati hotararea CNSU nr.54 din 12.11.2020 ?
    va spun de ce: din sila si greata pentru aceasta sfanta Zi Nationala !

    Bucur Gabriel,
    ofiter in rezerva, militar veteran

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri