Comandantul Garnizoanei Sibiu – mesaj către sibieni de Ziua Națională a României

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Comandantul Garnizoanei Sibiu şi rector al Academiei Forţelor Terestre din oraş, Ghiţă Bârsan, îi îndeamnă pe cetăţeni să fie mai uniţi ca niciodată în efortul de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, potrivit Agerpres .

Trăim vremuri atipice, vremuri în care ne confruntăm cu un inamic invizibil, deosebit de periculos, un virus care poate să producă mult rău nouă şi familiilor noastre. Pentru a-l putea învinge trebuie să ne unim eforturile şi acum, mai mult ca niciodată, să respectăm toate măsurile impuse în scopul prevenirii răspândirii acestuia“, a transmis Ghiţă Bârsan.

Comandantul spune despre Ziua Naţională că “bucuria acestei zile trebuie să ne-o manifestăm în mijlocul familiilor noastre, în intimitatea căminelor noastre, pentru a rămâne sănătoşi în această perioadă dificilă”.

Prefectura Sibiu a decis ca, în acest an, în municipiu să nu fie nu fie organizată ceremonie militară. Pe 1 decembrie, prefectul, preşedintele Consiliului Judeţean, primarul municipiului Sibiu şi comandantul Garnizoanei Sibiu vor depune coroane de flori la Consiliul Dirigent şi la Monumentul Ostaşului din toate timpurile – în faţa Cercului Militar.

Ziua Naţională a României este o zi specială pentru fiecare român. Anul acesta, din cauza contextului epidemiologic, această zi va rămâne o zi de sărbătoare doar în sufletele noastre, întrucât nu vom avea parte de ceremonii militare ca în anii precedenţi. Judeţul Sibiu este greu încercat în aceste momente şi este de datoria noastră, a tuturor, să fim responsabili şi precauţi, astfel încât să fim învingători în lupta cu acest virus invizibil, dar atât de prezent“, a declarat prefectul Mircea Creţu.

Judeţul Sibiu se situează pe primul loc în ţară ca rată de infectare cu noul coronavirus, de mai multe zile.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri