10.2 C
Sibiu
duminică, 28 mai, 2023

Mesajul Consulului Germaniei Hans E. Tischler în perioada premergătoare Crăciunului

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

În prag de sărbători, Consulul Republicii Federale Germania, Hans Erich Tischler a transmis sibienilor următorul mesaj:

Şi în acest an dificil Consulatul Germaniei a împodobit chiar înainte de primul Advent bradul tradiţional de Crăciun.

Anul care se apropie treptat de final a modificat abrupt viaţa tuturor oamenilor la nivel mondial, schimbând cotidianul tuturor şi mai cu seamă curmând nenumărate vieţi. În această perioadă a unor provocări deosebite în care dorul de unitate, de apropiere în familie şi grijă pentru cei apropiaţi nouă şi pentru sănătatea lor sunt deosebit de mari, membrii Consulatului Germaniei doresc să exprime gânduri de speranţă şi nădejde tuturor partenerilor şi prietenilor din întregul district administrativ.

În ultimele luni am realizat din nou cât este de important să aparţinem Europei şi să ne bucurăm de protecţia şi sprijinul structurilor ei. Solidaritatea europeană, coeziunea ţărilor de pe continentul nostru au reuşit chiar acum enorm de multe pentru salvarea de vieţi omeneşti, de locuri de muncă şi pentru susţinerea economiilor.

Niciodată schimburile reciproce de păreri, încrederea şi cooperarea în parteneriat nu au fost atât de importante ca astăzi.

Un cadou aşteptat cu nerăbdare la nivel mondial este siguranţa cu privire la dezvoltarea unui vaccin sigur, despre care sperăm că ne va ghida vieţile spre normalitate. Să ne bucurăm cu toţii cât mai repede de acest cadou!, a transmis Hans Erich Tischler.

Hans Erich Tischler, Sursa foto: accentmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri