spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Măgăruș lovit mortal de o mașină la intrare în Rășinari

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer care se deplasa pe ruta Sibiu – Rășinari, a lovit mortal în această seară un măgăruș care se afla nesupravegheat pe carosabil.

Evenimentul rutier s-a petrecut chiar la intrare în comuna Rășinari, dinspre Sibiu. Martorii au declarat pentru ziarul Sibiu Independent faptul că pe carosabil se mai aflau încă trei măgari, fiind un real pericol pentru participanții la trafic.

“Am trecut și eu prin zonă și tot așa, mi-au sărit doi măgari în fața mașinii. Am reușit să-i evit. Puțin mai încolo, am văzut o mașină oprită pe avarii iar pasagerii erau lângă un măgăruș mort. Era un Audi argintiu, cu numere roșii de Germania. Era și puțină ceață iar vizibilitatea era redusă.”

Aseară, un alt eveniment rutier în care a fost implicat un animal s-a petrecut în afara localității Scoreiu, unde un urs a fost lovit și rănit grav de o mașină. Animalul a decedat după aproximativ 3 ore de agonie, asta pentru că nu a fost căutat în timp util un veterinar care să tranchilizeze animalul sălbatic și să fie transportat la o clinică de specialitate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri