7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Donează pentru Secția de Boli Infecțioase Sibiu

Știri din Județ

Şefa secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean Sibiu, dr. Victoria Bîrluţiu, a anunțat, de curând, că a deschis conturi pentru donații. De acum, cei care doresc să contribuie la menținerea capacității integrale de funcționare a Secției Infecțioase Sibiu, o pot face într-un mod mai ușor.

„Mesajele voastre, de încurajare și sprijin, m-au determinat să deschid aceste conturi pentru menținerea capacității integrale de funcționare a Secției Infecțioase Sibiu.
Sunt deschise pe numele Victoria BIRLUTIU la Banca Transilvania IBAN în LEI RO05BTRLRONCRT0V34526203 respectiv în EUR RO17BTRLEURCRT0V34526202 sau in USD RO57BTRLUSDCRT0V34526202.

Vă mulțumesc pentru marea omenie de care dați dovada„, a scris Victoria Bîrluțiu pe pagina de Facebook.

În urmă cu puțin timp, dr. Victoria Bîrluţiu a făcut un apel pe contul său personal de Facebook (vizibil doar prietenilor) în care a cerut ajutor prietenilor săi pentru lărgirea temporară a secţiei cu 12 paturi. După nici 40 de minute de la apelul, sibienii au dat dovadă de spirit civic și au anunțat că vor rezolva problema. Vezi știre completă!

Dr. Victoria Bîrluţiu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri