Autorităţile au decis prelungirea carantinei în miez de noapte! Află localitățile

Citește și Noaptea, ca hoţii, au impus carantina

Publicitate

Prefectura județului Sibiu a transmis către mass-media sibiană un comunicat de presă prin care anunța propunerea de prelungire a carantinei pentru cele șapte localități sibiene.

Publicitate

Astfel, Municipiul Sibiu, localitatea Șelimbăr, orașul Cisnădie, orașul Tălmaciu, Municipiul Mediaș, orașul Avrig și localitatea Orlat rămân în carantină pentru încă 7 zile.

Publicitate

În cadrul ședinței, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu doar a propus prelungirea carantinei cu 7 zile, solicitarea având nevoie de aprobarea Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenției.

Decizia vine imediat după închiderea urnelor de votare, măsură puțin atipică pentru Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu.

Cel mai probabil, aceste hotărâri se vor aviza în această noapte.

În hotărârile nr. 104, 105, 106, 107, 108, 109 și 110 nu au fost introduse noi restricții.

Astăzi, 6 decembrie a.c. a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu. În cadrul ședinței, cu respectarea prevederilor art. 12 din Legea 136/2020 s-au aprobat 7 hotărâri care vizează solicitarea către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenției de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea cu 7 zile, începând cu data de 07.12.2020 ora 05:00, a măsurii de carantină zonală în Municipiul Sibiu, localitatea Șelimbăr, orașul Cisnădie, orașul Tălmaciu, Municipiul Mediaș, orașul Avrig și localitatea Orlat.Textul complet al Hotărârilor nr. 104, 105, 106, 107, 108, 109 și 110, modelul pentru Declarația pe propria răspundere și  modelul de declarație pentru tranzitarea localităților carantinate se publică pe site-ul Instituției Prefectului la secțiunea Activități – Situații de urgență. “ a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu, Andreea Ștefan

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *