7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Campania „Bunicii noș­tri” continuă! Zeci de vârstnici s-au bucurat de darurile primite din partea Arhiepiscopiei Sibiului

Știri din Județ

Campania „Bunicii noș­tri” desfășurată de Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul de asistență socială, împreună cu Autoklass și Romstal Sibiu, continuă și în această perioadă.

Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul de asistență socială, împreună cu Autoklass și Romstal Sibiu, au continuat la începutul acestei săptămâni activitățile din cadrul Campaniei „Bunicii noștri”. Câteva zeci de persoane vâstnice, bolnave, cu dizabilități, fără aparținători și cu venituri modeste au primit și în această perioadă de pregătire pentru sărbătoarea Nașterii Domnului pachete cu alimente, produse de igienă, produse de curățenie, fructe, legume și alte daruri.

Mulțumim partenerilor noștri din cadrul acestei campanii pentru tot sprijinul acordat în aceste luni de grea încercare pentru noi toți, dar mai ales pentru vârstnicii pe care îi avem în evidență și care sunt foarte vulnerabili în această perioadă. Vom continua să-i ajutăm pe toată perioada de pandemie pentru a le fi alături în aceste luni dificile”, a spus inspectorul social din cadrul Arhi­episcopiei Sibiului, Marius Tal­mațchi pentru mitropolia-ardealului.ro

Campania „Bunicii noștri” a fost inițiată la Sibiu în luna martie 2020 pentru a sprijini persoanele vârst­nice afectate de criza provocată de pandemia cu virusul Sars-Cov 2 și se adresează în mod special vârstnicilor aflați în evidența Departamentului de asistență social al Arhiepiscopiei Sibiului.

Foto: arhivă

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri